Ripp-Ropp Hortobágyi palacsinta

Nettó tömeg: 1000g

Tudta, hogy a hortobágyi húsos palacsinta 1958-tól a magyarok kedvence? Az abban az évben tartott brüsszeli világkiállításra készült receptet a saját receptúránk szerint most önnek is elhoztuk. Csapatunk nagymamáink titkait olvasztotta össze, hogy a legfinomabb hortobágyit tehessük a tányérjára.

Elkészítési javaslat

Serpenyőben és fritőzben sütve

A terméket felengedtetett állapotban bő forró olajban vagy zsiradékban (kb. 160°C-on) 3-4 perc alatt átmelegítjük.

Sütőben sütve

200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 20-22 percig sütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.

 

Allergén információk

Tárolás: -18°C alatti hőmérsékleten

Figyelem: A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Minőségét megőrzi: -18°C-on tárolva, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelölt időpontig (nap/hónap/év)

Panírozott palacsinta, csontokról mechanikusan lefejtett csirkehús felhasználásával készült magyaros ízesítésű töltelékkel, gyorsfagyasztott késztermék.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia 1011kJ /242 kcal
Zsír 12g
amelyből telített zsírsavak1,7 g
Szénhidrát25 g
amelyből cukor<0,5 g
Fehérje8,4 g
1 g

 

Katalógus

TÖLTSE LE TERMÉKKATALÓGUSUNKAT

Katalógusunkban megtalálja a vásárlók által hagyományosan kedvelt régi termékcsaládjaink kínálata mellett, legújabb innovatív termékünket a PartyMiiix termékcsalád tagjait is.

LETÖLTÉS »