Ripp-Ropp Natúr vagdalt 500g

Nettó tömeg: 500g

Szeretjük a hagyományokat, mert az évek kovácsolják értékessé. Épp ezért nem változtatjuk meg a Natúr vagdalt receptjét. Önök így szerették meg, számunkra pedig az a legfontosabb, hogy elégedettek legyenek. A Natúr vagdalt csomagokban így találhat mindig ugyanolyan finom fasírtokat.

Elkészítési javaslat

Serpenyőben és fritőzben sütve

A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül) bő forró olajban kb.170°C-on fritőzben vagy serpenyőben 3 perc alatt átmelegítjük.

Sütőben sütve

200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 11-13 percig sütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.

 

Allergén információk

Tárolás: -18°C alatti hőmérsékleten

Figyelem: A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Minőségét megőrzi: -18°C-on tárolva, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelölt időpontig (nap/hónap/év)

Csontokról mechanikusan lefejtett baromfihús felhasználásával készült formázott, panírozott, gyorsfagyasztott, késztermék.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia958 kJ /229 kcal
Zsír11 g
amelyből telített zsírsavak1,8 g
Szénhidrát22 g
amelyből cukor<1 g
Fehérje9,5 g
0,9 g

 

Katalógus

TÖLTSE LE TERMÉKKATALÓGUSUNKAT

Katalógusunkban megtalálja a vásárlók által hagyományosan kedvelt régi termékcsaládjaink kínálata mellett, legújabb innovatív termékünket a PartyMiiix termékcsalád tagjait is.

LETÖLTÉS »