Steak House Hot wings

Nettó tömeg: 600g

Csípős? Naná! Különlegesség? Persze! Gyorsan elkészül? Nálunk ez már csak természetes. Nincs más dolga, mint bekapcsolni valami klasszikus latin zenét, felvenni egy kötényt és lambadát táncolva kisütni a csirkeszárnyakat.

Elkészítési javaslat

Serpenyőben és fritőzben sütve

A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül) bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160°C-on 4-5 perc alatt átmelegítjük.

Sütőben sütve

200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 20-22 percig sütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.

 

Allergén információk

Tárolás: -18°C alatti hőmérsékleten

Figyelem: A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Minőségét megőrzi: -18°C-on tárolva, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelölt időpontig (nap/hónap/év)

Csípős ízű csirkeszárny, gyorspácolt, gyorsfagyasztott, készre sütött, hozzáadott ivóvízzel. A hozzáadott ivóvíz a pácléből származik.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia771 kJ /186 kcal
Zsír14 g
amelyből telített zsírsavak3,8 g
Szénhidrát2,2 g
amelyből cukor0,3 g
Fehérje14 g
1,8 g

 

Katalógus

TÖLTSE LE TERMÉKKATALÓGUSUNKAT

Katalógusunkban megtalálja a vásárlók által hagyományosan kedvelt régi termékcsaládjaink kínálata mellett, legújabb innovatív termékünket a PartyMiiix termékcsalád tagjait is.

LETÖLTÉS »