Sikertörténetbe torkolló küldetés

Történetünk 30 évvel ezelőttre nyúlik vissza. Nosztalgiával és tisztelettel tekintünk vissza azokra a munkatársakra, akikkel először fogalmaztuk meg a vállalkozásunk filozófiáját. Az idő természetesen nem állt meg, és az első üzemünket és munkatársainkat továbbiak követték, és most már elmondhatjuk, hogy az évi 12000 tonnás termelőkapacitás mellett, a hazai élelmiszeripari piac egyik legkorszerűbb gyártósorával rendelkezünk.

Egy dolog viszont nem változott: a küldetésünk

Olyan gyorsfagyasztott húskészítményeket gyártó magyar vállalkozássá szerettünk volna mindig is válni, amely optimális ár-érték arány mellett sem feledkezik meg az innovatív, előremutató termékfejlesztésekről, az élelmiszer biztonságról és a környezettudatosság fontosságáról.

A munkatársainkat is ennek a szellemében választottuk, és választjuk ki a mai napig, ahogyan a termékek fejlesztése során is megjelennek ezek a szempontok a döntésmechanizmusunkban. Számunkra az ésszerű, nem pazarló, hosszú távon is fenntartható termelés és gyártás nem cél, hanem a 0. lépés.

Ezért is szereltük fel olyan innovatív, gyártósorral az üzemeinket, amellyel Magyarországon mi léptünk rá először erre az útra.

A fenntartható fejlődésben hiszünk

Új gépeink a ma elérhető legkorszerűbbek az élelmiszeriparban, melyek nagy mennyiségben képesek emberi kéz érintése nélkül, automata módon keverni, formázni, panírozni, tölteni, főzni, sütni, fagyasztani, mérni és csomagolni a termékeinket. A gyártási folyamatot pedig magasan képzett szakemberek ellenőrzik és irányítják.

Évente sokmillió ropogós falat gördül le a gyártósorainkról. Több termékcsaládunkkal is sikeresen jelen vagyunk a kiskereskedelmi piacon (Ripp-Ropp, Alföldi, Miklósi, Steak House), valamint kereskedelmi hálózatok számára (pl.: Tesco, Auchan, SPAR, METRO) is fejlesztünk termékeket, és a közétkeztetésben résztvevő partnereink számára is van optimális megoldásunk.

2013 óta Törökszentmiklós mellett már Debrecenben is két üzemben és három műszakban készülnek a gyorsfagyasztott finomságok, és egyre komolyabb export igényeket is teljesítünk.

A fejlődés nem minden

Örülünk annak, hogy folyamatosan fejlődünk, de sosem feledkezünk meg arról, hogy honnan jöttünk, és hogy visszaadjuk mindazt a természetnek, amellyel megajándékoz minket.

Ezért a menedzsment gondolkodásmódjában kiemelt helyen szerepel a környezettudatosság. Telephelyünk folyamatos gondozásával méltó termelési környezetben gyártjuk termékeinket, amelyet a meglevő és épített környezet egyensúlya jellemez.

Parkosítással, erdőtelepítéssel és kertépítéssel tesszük élhetőbbé a környezetünket, és eme hozzájárulásunk a természethez biztosítja azt, hogy ne csak a termelési és értékesítési céljainkat érjük el, hanem így hűek maradunk ahhoz a hitvalláshoz, vállaláshoz, amelyet az első gyorsfagyasztott falat legördülésekor tettünk.

Minőségpolitika, élelmiszerbiztonság

A küldetésünknek köszönhetően számos területen úttörőnek számítunk a piacon. Mindkét üzemünk IFS és BRC minősítéssel rendelkezik. A debreceni üzemünk emellett halal igazolással is bír. A magas színvonalú termékgyártás, és környezettudatos, minőségközpontú szemlélet ISO 9001, ISO 14000 és az általunk kidolgozott egyedülálló ISO 22000 szabványon alapuló élelmiszer biztonsági rendszerben egyesül.

Ezeket folyamatosan fejlesztjük, felülvizsgáljuk, felülvizsgáltatjuk és fejlesztjük. Értékelőállítási főtevékenységünk hatékonysága érdekében folyamatos integrációra törekszünk, ennek köszönhetően Magyarországon először, teljes felügyeletet gyakorlunk a termékeinkben felhasznált adalékanyagok összetétele felett is.

Az elmúlt 10 évben rengeteg energiát fektettünk abba, hogy az élelmiszer biztonsági rendszerünk és minőségpolitikánk piacvezetővé váljon, és talán ennek is köszönhetően jelenleg Magyarország legismertebb saját márka gyártójaként tartanak számon bennünket, a panírozott termék szegmensben.

Vásárlói elégedettség

Az előző pár sorban kicsit jobban megismerhette a cégünket. Olvashatott a küldetésünkről, arról, hogy miért és mennyire fontos számunkra az élelmiszerbiztonság és a minőségpolitika.

Ám mégis, talán egy mondatban így lehet összefoglalni a cégünk értékteremtő képességét a legegyszerűbben:

A fagyasztóból kivett húskészítményeinkből készített ételek elfogyasztása egyre több embernek okozzon örömöt és élményt.