Steak House Hamburger

1000g-os kiszerelésben

Valami gyors ételre vágyik, de a fárasztó nap után nincs kedve elmenni a legközelebbi étterembe sem? A Steak House hamburgerpogácsák fűszeresek, finomak, és nem utolsósorban néhány perc alatt elkészülnek. Vágjon hozzá zöldséget és készítse el a zsömlét! Ennyi idő alatt el is készül a hús. Sorozatot bekapcsolni! Vigyázz, kész, evés!

Elkészítési javaslat

Serpenyőben és fritőzben

A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül) bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 160°C-on 3-4 perc alatt készre sütjük.

 

Sütőben

200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 20-22 percig készresütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.

 

Allergén információk

Tárolás: -18°C alatti hőmérsékleten

Figyelem: A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Minőségét megőrzi: -18°C-on tárolva, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelölt időpontig (nap/hónap/év)

Sertés- és marhahús felhasználásával készült formázott, gyorsfagyasztott, előkészített hús.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia1017 kJ / 243 kcal
Zsír17 g
amelyből telített zsírsavak2,8 g
Szénhidrát12 g
amelyből cukor<1 g
Fehérje11 g
2,4 g

Katalógus

TÖLTSE LE TERMÉKKATALÓGUSUNKAT

Katalógusunkban megtalálja a vásárlók által hagyományosan kedvelt régi termékcsaládjaink kínálata mellett, legújabb innovatív termékünket a PartyMiiix termékcsalád tagjait is.

LETÖLTÉS »