Steak House Rántott trappista sajt

Nettó tömeg: 500g

Délelőtt munka, délután pedig rohan a gyerekekkel egyik foglalkozásról a másikra? Önnek is jár a pihenés! Spóroljon időt a Steak House Rántott trappista sajtjával. Pár perc alatt gyönyörű, aranybarnára sül, és az egész család imádni fogja. Önnek pedig jut egy kis idő arra, hogy végre magával is törődjön. Ez jár Önnek!

Elkészítési javaslat

Serpenyőben és fritőzben sütve

A terméket fagyasztott állapotban (felengedtetés nélkül) bő forró olajban vagy zsiradékban kb. 170°C-on 3 perc alatt átmelegítjük.

Sütőben sütve

200°C-ra előmelegített sütőben sütőpapírral bélelt, olajjal vékonyan kikent tepsiben légkeverés használata mellett a terméket fagyos állapotban behelyezzük és 200°C-on kb 8-10 percig sütjük. Terméket a sütési idő felénél forgassuk meg.

Allergén információk

Tárolás: -18°C alatti hőmérsékleten

Figyelem: A felengedett terméket újrafagyasztani tilos! Minőségét megőrzi: -18°C-on tárolva, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelölt időpontig (nap/hónap/év)

Trappista sajt felhasználásával készült, panírozott, gyorsfagyasztott késztermék.

Átlagos tápérték 100g termékben

Energia1207 kJ /289 kcal
Zsír15 g
amelyből telített zsírsavak7,5 g
Szénhidrát24 g
amelyből cukor<1 g
Fehérje15 g
1,2 g

Katalógus

TÖLTSE LE TERMÉKKATALÓGUSUNKAT

Katalógusunkban megtalálja a vásárlók által hagyományosan kedvelt régi termékcsaládjaink kínálata mellett, legújabb innovatív termékünket a PartyMiiix termékcsalád tagjait is.

LETÖLTÉS »